// Nested menu items mobil //online booking script

Om mig,

Linnea

Jeg er kvinde anno 1969 og mor til to smukke, unge kvinder. Jeg bor på Islands Brygge i et lille træhus, med Københavns natur omkring mig. Jeg har en lang karriere som socialpædagog, mentor, vejleder, kontaktperson og NLP Coach. I min fritid er jeg frivillig rådgiver på et krisecenter for kvinder og børn, og supplant i Dansk Doula Forening.

Doula Linnea København Nordsjælland Fødsel i Balance

Det er en stor ære, hver gang jeg inviteres ind i det allermest nære. En fødsel af et barn er også en fødsel af en mor og en ny familie, og jeg er her for at støtte dig.

Doula Linnea

Jeg har et hjerte fuld af kærlighed til graviditet, fødsel og postpartum. Jeg har en stor interesse i at bidrage til hvordan der skabes balance i krop og sindet – i graviditet, fødsel og i tiden efter. Af natur, støtter og vejleder lige præcis dér, hvor der er brug for det. Måske har du lyst til at have din egen personlige fødsels partner før, under eller efter en fødsel, så skal du være hjertelig velkommen til en uforpligtende snak. Jeg kan støtte dig/jer i at skabe de mest optimale vilkår for en tryg vej til fødslen af dit barn og den nye familie.

Alle er velkommen hos Doula Linnea.
Ønsker du at føde dit barn på hospitalet, hjemme med kendt jordemoder/privat jordemoder eller har andre alternative ønsker, så er jeg der for dig og din partner. Ønsker du at føde med eller uden medicinsk smertelindring, eller måske planlagt bellybirth (kejsersnit) – det er Jeres valg – jeg er der for dig!
Jeg støtter op om det som du vælger der er bedst for dig og din fødsel.
Kernefamilie, solo mor eller regnbuefamilie? Alle er velkommen til et samarbejde med mig.
Det vil være mig en ære!

Kontakt doula Linnea Fødsel i balance

Mine skønne døtre. Du kan læse om deres fødsler længere nede på siden. 

Udtalelser

Jeg er vild med Mama doula Linnea. Hun gør mig tryg og skal klart med til fødslen. REBOZO er så dejligt for den tunge krop, og jeg glæææder mig hver gang vi skal ses. Hun har styr på sagerne og får mig til at slappe af og føle mig stærk på samme tid. 
En klar anbefaling herfra!

Lisbeth Ø.

Har haft Linnea gennem hele graviditeten til Rebozo og bækkenbalancering. Simpelthen så fantastisk og vidunderligt. Havde bækkenløsning sidste graviditet og hun har VIRKELIG gjort en stor forskel for mig i denne omgang. Af hjertet tak for dig<3

Caroline B.

Efteruddannelse

Rebozo 1 & 2, for fagfolk

Fødeklinikken MAIA ved jordemoder Marta Orbis

Grundviden om rebozoens historie og brug til før, under og efter fødsel, samt fordybelse af brug af rebozo til fødsel og postpartum – rebozo lukning.

Erfaring med Spinning babies teknikker

Spinning Babies er en unique tilgang til fødselsforberedelse og fødslen, hvor der er fokus på balance af krop, psyke og især balancering af hele bækkenet. Blandt andet ved at aktivere kroppens naturlige måde at arbejde på, så det giver baby mulighed for at lade sig frigøre ud til verden, i stedet for at “blive leveret” med mekanisk manipulation. Alt dette er skabt af midwife Gail Tully.

Kursus 2021

Grunduddannelse i amning

Ved Doula og ammevejleder Astrid Givard / En anden start og IBCLC ammespecialist Elisa Luna

  • Vejlede nye og kommende forældre i amning
  • Genkende de mest almindelige ammeudfordringer og afhjælpe dem
  • Opspore hvornår der skal henvises til anden fagpersonale
  • Bruge og vejlede i de mest anvendte hjælpemidler

3 dages Gentle Birth workshop – CNN hero

Med jordemoder Ibu Robin Lim & Debra Pascali-Bonero (Doula & instruktør af prisvindende dokumentar: “Orgasmic Birth”)

Global perspectives:
– The role of pleasure and comfort in life and birth, and the 4. trimester: Postpartum

Rebozo fødselsmodning

Ved Doula mama Christina Jørgensen.

Et kærligt puf til kroppens egen oxytocin med rebozo, bækkenbalancering og akupressur.

rebozo svøbning

Ved Doula mama Christina Jørgensen.

Den gravide og fødende krop har været på sit livs rejse, hvor den har stået fuld til rådighed for baby. 2 uger efter fødslen er kroppen og nervesystemet klar til at blive samlet i kærlige hænder og rebozo sjaler.

Gravidmassage

Ved Nordlys Centret / Hannah Lind

De 5 forløsende flows

Ved Doula mama Christina Jørgensen & Jette Holm. Introduktion til brug af essentielle olier til graviditet, kinesologi, positive affirmationer til fødsel.

Essential Oils for the Birth Kit – Advanced skills

Ved Herbalist/Aromatherapist – and functional nutritionist – Stephanie McBride

Om mig Fødsel i Balance

Mine egne fødsler

Mine børn er født i 1994 og 1998, vaginalt på Hvidovre hospitalet. Det var to meget forskellige graviditeter og fødsler, som har hver deres unikke fortælling.

Min første fødsel

I min første graviditet og fødsel var jeg overvældet af en stor følelses cocktail: stor kærlighed og glæde, overvældet af det kæmpe ansvar som nu var på vej, om jeg kunne klare en fødsel, hvordan skulle jeg håndtere smerten, hvad nu hvis det blev kejsersnit, hvilke forventninger havde omverden til mig, kunne jeg leve op til at fødsel og moderskab ville være så smukt og fantastisk som veninder og familie havde fortalt om, hvad med indadvendte brystvorter og amning, hvilken barnevogn skal jeg vælge, kvalme der overskygger alt, trussel om for tidlig fødsel og indlæggelse og meget mere. Alt dette imens jeg blev stor og rund, og hvor kærligheden til mit barn voksede sig stor og stærk. Fødslen af sund, rask og lille datter tog 11 timer fra første opstarts ve, alt for lange gåture på hospitalsgangene, pudendusblokade, et lille klip (og 22 sting) og blød sugekop. Så var hun i mine arme. Det var en vild og sindssyg oplevelse. Aldrig havde jeg troet, at jeg kunne klare en fødsel og veer, men jeg gjorde det. Amningen er en historie for sig, men min datter fik min mælk i 3 måneder. High five til mig for den indsats.                    Jeg fik en efterfødselsreaktion, og heldigvis havde jeg min mor, som flyttede ind hos os i 5 dage. It takes a village!

Min anden fødsel

Min anden graviditet og fødsel var også en stor følelses cocktail, med langt mindre frygt og usikkerhed da jeg nu havde gjort mig mine egne erfaringer. Den overvældende kvalme kom igen og var svær at håndtere, den kunne dog spises væk i kort tid ad gangen og jeg blev 22 lækre kilo tungere, og der var plads og ro til at kærligheden voksede på præcis samme måde som første gang. Fødslen af endnu en sund, rask, (og på kurven)en normal størrelse datter som tog omkring 4 timer. Jeg var velforberedt med fødeplan i hånden og en viden om at jeg sagtens kunne klare hvad der end måtte komme. Denne gang gik amningen gik “lige efter bogen”. Til begge mine fødsler var børnenes far og min søster med. At have en kvinde med, som selv har erfaret fødsler og hvor vi kender hinanden godt, havde stor betydning for mig. Hendes tilstedeværelse var med til at skabe den ro og tryghed som jeg også havde brug for. Og det er skønt at jeg hos hende, altid kan høre fortællingen om dengang da jeg fødte mine børn.

FÅ EN GRATIS AFKLARENDE SAMTALE

1 + 7 =