// Nested menu items mobil //online booking script

Rebozo svøb

Du får

75 minutter i kærlig anerkendelse, accept og ro.

  • Din fødselsberetning – hvad fylder nu
  • Hvad har du brug for nu
  • Svøb med rebozo
  • Guidet meditation
  • Trygt feminint space – Du er set og holdt
  • Dine nærmest Kvinder er velkommen

kr. 800,-

Rebozo svøbning københavn nordsjælland

Tak til krop, sind og sjæl – og fødslen som mor

Svøbning er et smukt ritual som tilbydes fra 4 uger efter fødslen. Alle Kvinder i alle livets faser, er kvinder hjertelig velkommen til rebozo svøb.

Rebozo svøb er ritualet hvor kommer “hjem til dig selv”. Din krop og energi har i mange måneder været åben og modtagelig for begyndelsen på dit moderskab, og gennemgået den ultimative energiudladning: at føde dit barn – og blive mor.

Ved rebozo svøbning vil din krop og dens energi blive samlet og svøbt med rebozo sjaler og tørklæder. Din krop vil blive takket for det fantastiske og magiske arbejde den har udført i forbindelse med skabelsen, graviditeten og fødslen af dit barn.

Jeg vil lave en kort afspænding så du “lander” blidt i rummet, og du vil komme på en guidet meditation. I Rebozo svøbning og i den guidet meditation, vil du hele tiden mærke mit nærvær, og den effekt mine essentielle olier har på din vej. Rebozo svøbning afsluttes med, at du får tid til at reflektere over din oplevelser og budskaber, som du har modtaget på rejsen. Jeg sørger for at der er skriveredskaber og papir til rådighed. Du er selvfølgelig også velkommen til at medbringe din egen favorit notesbog.