// Nested menu items mobil //online booking script

Baby i underkrops

stilling (UK)

Du får

 90 minutter med kærlig fokus på balance i dit bækken

  • Berolige nervesystem 
  • Bækken balance
  • Afspænding af psoas musklen
  • Skabe plads til at baby kan flytte sig
  • Spinning Babies øvelser
  • Vist hvordan du bruger moxe
  • Moxa sticks til eget brug

 

kr. 1.100,-

Baby i underkropsstilling behandling københavn nordsjælland

Med stor succes har jeg har sammensat en behandling, som virker efter hensigten. Jeg modtager glade beskeder fra kvinder, som har haft stor glæde af at blive støttet i, at baby bevæger sig til den mest optimale fødestilling.

Har din baby lagt sig godt til rette i underkropsstilling eller tværleje, så skal vi motivere baby til at rotere til optimal stilling. Balancering af bækkenet er det vigtigste, for at baby kan få muligheden for at vende sig med hovedet ned i bækkenet. Kærlig og bevidst motivation af din krop giver plads til, at baby kan flytte sig. Det hjælper jeg dig med i forskellige trin:

1: Rebozo– Din krop og bækken bliver blidt vugget og strukket med mit rebozo-sjal. Det vil skabe plads og blødgøre musklerne i krop og bækkenet.
2: Bækkenbalancering– Efter rebozo vuggen og stræk skal du ligge omkring 15 minutter på hver side, hvor du bliver lagt godt til rette og i balance, så din krop slapper helt af. Med mine hænder vil dit bækken blidt blive balanceret med tryk og massage. Især dine baller vil få særlig opmærksomhed, da det er her frustrationer, utryghed og andre uhensigtsmæssige spændinger kan sætte sig. Jeg bruger mine essentielle olier til at hjælpe musklerne til at finde ro og balance. Jeg afslutter med en kort og blid nakke/skulder massage for at booste hormonet oxytocin endnu mere.
3: Rebozo-øvelser på knæ og stående på gulvet. Din krop, og dit nervesystem, vil elske alt den fokuserede opmærksomhed den får, for at skabe plads til baby.
4: Spinning Babies: Du vil nu blive introduceret til nogle forskellige Spinning Babies teknikker og øvelser, som du til dels kan lave alene. Dog er der en enkelt, som forudsætter, at der er en anden til stede. Jeg tager gerne billeder med dit kamera, så du kan se øvelserne, når du kommer hjem.
5: Afslutning: Afslappende, siddende stilling i 20 minutter, hvor jeg viser dig, hvordan du bruger en kinesiske teknik til at motivere baby til at vende sig, med urten Moxa.
Din partner er hjertelig velkommen.

Det er vigtigt for mig at pointere, at behandlingen er erfaringsbaserede og ikke evidensbaserede. Husk, din krop er fantastisk og hav tillid til at den og din baby er skabt til det smukkeste samarbejde.