// Nested menu items mobil //online booking script

Gravidmassage

Du får

60 minutter – inkl. kort samtale

  • Løsnet op for spændinger
  • Ro på dit nervesystem
  • Kontakt med din krop
  • Kontakt med dit barn
  • Selvomsorg = Oxytocin boost

kr. 600,-

Gravid massage københavn nordsjælland

Gravidmassage er for dig, som har brug for at få løst op for spændinger i hele kroppen. Du vil opleve en times afslappende behandling, hvor du vil få ro på dit nervesystem. Du vil gå ud ad døren med en følelse af lettelse og ro.

10 GODE GRUNDE TIL AT FÅ MASSAGE I GRAVIDITETEN

Det giver absolut god mening at vælge selvomsorg – specielt i tiden, hvor din krop er i sit livs forandring, nemlig skabelsen af et nyt lille liv. Massagen er 60 minutters afspænding, hvor de lange og blide bevægelser vil booste dit oxytocin-niveau, som er godt for alle. Der er dog flere gode grunde til at få massage i din graviditet:

1. Kontakt til barnet
Gravidmassage er en stund, der giver rum og ro til en dybere kontakt mellem dig og dit barn. Allerede inden dit barn er født, vil du her gøre noget godt for jer begge.

2. Stressreducerende
Gravidmassage medvirker til at reducere stressniveauet og er derfor en måde at holde din krop og dit barn stressfri under graviditeten.

3. Hævede fødder
En nænsom og blid benmassage reducerer væske i fødder.

4. God søvn
Du får en dybere og roligere søvn, når du har fået en langsom og behagelig massage.

5. Kropsbevidsthed
Graviditet er kroppens tid og et godt tidspunkt at få kontakt med din krop. Massage kan lære dig at tolke kroppens signaler til gavn for kontakt til dit barn, graviditet og fødslens forløb.

6. Bækkensmerter
En del af graviditetsbetingede bækkensmerter kan behandles med specielle massageteknikker, og det er en god idé at modtage gravidmassage allerede fra uge 15.

7. Generelle graviditetsgener
En graviditet kan give kropslige gener. De fleste graviditetsgener kan afhjælpes og lindres med massage.

8. Graviditetsdepression
Massage kan letter depressionen. Det kan være en god idé at finde en massageterapeut, som kan undervise den gravides partner i at give massage. Hyppig og regelmæssig massage kan være med til at ændre en depressiv tilstand. Massage kan indgå i din og din partners måde at forberede jer til fødslen på.

9. Naturlig smertelindring
Det har vist sig, at regelmæssig massage, den sidste måned op til fødslen, påvirker din smertetærskel, så du oplever fødslen mindre smertefuld.

10. Øget selvværd
Massage, hvor samtale også indgår, kan øge din forståelse for dine følelser og tanker og troen på dig selv. Det kan også øge glæden ved livet og graviditeten.             

Kilde: Nordlys