// Nested menu items mobil //online booking script

anbefalinger fra mine klienter

Af hjertet tak, til Jer som har valgt at lukke mig ind i jeres graviditet, fødsel og tiden efter. Det er en fornøjelse at kunne lindre, støtte og sprede god stemning og energi – både på massagebriksen, i rebozosjalet og på fødestuen (ude og hjemme).

I er fantastiske!

Udtalelser om Fødsel i Balance Doula Linnea

“Samtidig med herrerne vandt VM i håndboldt søndag aften d. 31.01.21, pressede jeg endelig min lille guldklump ud i verden efter 38 timers verdensmesterskab.
Oven på blot 2 timers søvn og uden at kunne holde vådt eller tørt indenbords startede en langsommelig åbningsproces trods 3 veer/10 min. Den offentlige jordemoder talte hurtigt om overflytning fra hjem til hospital, hendes vagt sluttede og jeg blev ene med min mand og min mor.
Jeg kender Doula Linnea fra området og har modtaget rebozo og aromatouch hos hende tidligere. Jeg havde ikke planlagt, at hun skulle med til fødslen, men da ve-smerterne intensiveredes ringede jeg for hjælp, og Linnea stod der helt ekstraordinært i løbet af kort tid og blev ved min side gennem et halvt døgns spontant og voldsom pressetrang. Trods urimelige vilkår uden forberedelse, bjergtog Linnea både mine hjælpere og den nye jordemoder, som kom 4 timer senere.
Linneas håndspålægninger, nærvær og rolige væren bidrog dels til at jeg aldrig blev utryg, dels til at jeg kunne løfte mig gennem smerten og finde urkrafter til dans, kravl og Spinning Babies manøvre i sidste time, inden vi måtte erkende, der skulle medicinsk smertelindring og hospital til, da min lille pige lå skævt. Linnea havde øje for mine hjælperes inddragelse og mindede dem fx. i kampens hede om, at tage billeder. Og hun troede på mig i en grad, hvor overflytningen ikke blev en ærgelse, men netop den sidste vej fordi alt var afprøvet.
Den hårde proces, samt et dårligt match med sidste og 5. jordemoder betyder jeg skulle bearbejde oplevelsen over tid. Jeg ved ikke, hvad jeg skulle havde gjort uden Linneas hjælp den aften – Og jeg ved, at hendes tilstedeværelse har gjort, at fødslen også kan ses med blide, kærlige øjne og humor og med tiden blive en styrkende fortælling om min vedholdenhed og kraft.
Linnea – Jeg er dig evigt taknemmelig og lykke over at du, vores lille piges doulamama, vil være end del af hendes liv lige rundt hjørnet. For nu tænker jeg hun bliver enebarn, men jeg har ingen tvivl om at skulle jeg få mod på endnu et VM, så er du hyret ind på forhånd. Tak Tak Tak.” – Celina G.

FANTASTISK MENNESKE!
Amanda V.

Doula Mama Linnea var alfa omega i min graviditet og til min fødsel! Det var min første graviditet og vores første barn.
Under graviditeten fik jeg rebozo, modnende akupressur og en SKØN gavid-massage.
Rebozo er fantastisk for den tunge krop! Jeg nød det, hver gang hun kom hjem til mig, med hendes magiske tørklæde og dejlige olier.
Til fødsel var hun en kæmpe støtte. Både for mig og for min partner. Hun var med til at sikre, at vi fik den hjemmefødsel vi drømte om. Min kæreste var en kæmpe stor del, og enorm støtte, under hele fødslen. Og fordi vi fik lov til at blive hjemme og fordi vi følte os så tilpas sammen med Linnea, gik fødslen stærkt og lige som vi havde ønsket os. Hun kendte os og vidste hvad vi ønskede og kunne derfor snakke med jordemoderen og på den måde give os plads til at forsvinde ind i fødeland. Jeg er simpelthen så glad for, at jeg valgte at have Linnea med under graviditeten og med til fødslen. Jeg følte mig meget mere tryg igennem hele forløbet! Tak, tak, tak.
Mie K.

Linnea var vores prik over i’et i min graviditet. Jeg var så heldig at få rebozo og fødselssamtaler med Doula Mama Linnea i slutningen af min graviditet.
Linnea skabte hjerterum og ro i slutningen af min graviditet. Linnea medbragte skønne olier og roligt musik til under rebozomassgen. Hun var ligeledes så sød, at lærer min mand både tryk og rebozo til vores fødsel.
Linnea formåede, at gøre os klar til fødslen som gik over al forventning. Hun stillede de rigtige sprøgsmål og der var aldrig noget rigtig eller forkert svar! Men vi blev bedre stillet til fødslen, som i den grad blev til VORES fødsel.
Linnea er fantastisk og enhver gravid skylder sig selv et forløb med hende!

 

Jeanett L.

“Just the ultimate help and care during pregnancy. Linnea knows exactly how to both give advice as well as how to make your rest in your pregnant body❤️ I highly highly recommend

Carla K.

Jeg er ikke gravid (men har været det to gange), og jeg døjer konstant med spændinger i underlivet og i psoasmusklen, fordi jeg har betændelse i endetarmen, som konstant går op og med. Derfor kontaktede jeg Linnea, efter at jeg i nogle dage havde haft det ekstra slemt og i den grad havde brug for afspænding og egenomsorg. Jeg fik den skønneste Rebozo-massage, som virkelig fik min krop til at give slip. Jeg kunne mærke det på kroppens spændinger og på humøret bagefter – og det kunne min kæreste også 😉 Linnea er nærværende og rolig, og giver en stor del af sig selv, når hun behandler. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg skal hjælpes til at slappe af.

Mette W.

Hos Doula Mama får man et sjældent nærvær. Behandlinger der tilrettelægges og justeres alt efter dine behov.
Jeg har haft fornøjelsen af 2 x rebozo massage og graviditetsmassage. En kombination som absolut kan anbefales. Jeg mærkede tydelig lindring i de ømme led og muskler omkring bæknet. Og de trætte fødder og underben føltes et par kilo lettere efter behandlingen.
Ren afslapning. Ren velvære.
Noget jeg under alle gravide mamas❤️
Karina M.

Har haft Linnea gennem hele graviditeten til Rebozo og bækkenbalancering. Simpelthen så fantastisk og vidunderligt. Havde bækkenløsning sidste graviditet og hun har VIRKELIG gjort en stor forskel for mig i denne omgang. Af hjertet tak for dig

Caroline B.

Anbefaling fra Emily Salomon

“Den mest urtede og anderledes af behandlingerne, jeg prøvede. Men ikke desto mindre meget anbefalelsesværdig. Jeg nåede at komme hos Linnea to gange i slutningen af min graviditet. Første gang til en rebozo-massage, der fik min tunge krop til at føles let og svævende i sommervarmen og siden til fødselsmodning med rebozo, akupressur og aromaterapi en uge før jeg fødte. Begge dele var et hit og jeg er så imponeret over hvordan man kan lindre og massere kroppen ved hjælp af rebozo, en ældgammel, mexicansk massageteknik hvor man strækker og løfter kroppen ved hjælp af et tørklæde. Virkelig dejlig måde at føle sig let, ja nærmest vægtløs selv i en højgravid krop. Linnea viser også gerne øvelser man kan lave derhjemme (eller til fødslen) med sin partner.”

Den skønne influencer Emily Salomon har anmeldt forskellige tilbud til gravide, og her er hvad hun skrev om mig. 
Læs artiklen >> Klik her <<

Anbefaling fra Simone Tajmer

Jeg besøgte Simone Tajmer – influencer og youtuber – et par gange, som bla. fik en fødselsmodnende behandling. Det blev der denne lille video ud af.
Se mere om Simone her >> Klik her <<

Anbefaling fra Lisbeth Østergaard

Udtalelse fødsel i balance Lisbeth Østergaard

Foto bruges med tilladelse fra Lisbeth Østergaard. Fotograf: Mikkel Tjellesen for magasinet Gravid

“Jeg er vild med Mama doula Linnea. Hun gør mig tryg og skal klart med til fødslen. REBOZO er så dejligt for den tunge krop, og jeg glæææder mig hver gang vi skal ses. Hun har styr på sagerne og får mig til at slappe af og føle mig stærk på samme tid. 
En klar anbefaling herfra!

Find Lisbeth på Instagram >> Klik her <<

Avisartikel – Bryggebladet 7. februar 2019

FÅ EN GRATIS AFKLARENDE SAMTALE

14 + 4 =