// Nested menu items mobil //online booking script

Gode links

www.ninabraendgaard.dk:
Jeg hjælper kvinder med at finde styrken til at træffe gode og nærende valg for sig selv i graviditet, fødsel og moderskab, så de kan opnå sunde relationer i livet.”

Jeg er jordemoder og psykoterapeut. Mit hjerte brænder for at kvinder og mænd med fødselsangst, fødselstraumer og efterfødselsreaktioner, genfinder sig selv i forældrerollen.

www.mammayoga.dk   Yoga classes and birthpreparation in english- Birth & Beyond

www.copenhagendoulas.dk – Mit samarbejdsteam som bla. backup doulas. Her kan du også blive uddannet doula af landets mest erfarne doulas. 

www.rebozocopenhagen.dk :
Adriana har en stor viden om rebozo sjalets historie og viden om hvordan man bruger sin rebozo i alle livets faser. Her kan du se videoer til hvad du kan få ud af rebozo sjalet. Adriana og jeg vil tilbyde gerne workshops om brugen af rebozo til alle livets faser, dog især til at skabe balance i bækkenet.

https://preparebirth.com/:
I Prepare appen får du et komplet forløb af fødselsforberedende øvelser, hvor du lærer at fokusere på din vejrtrækning og afspænding. Og meget mere. God fornøjelse! Preparebirth app følger gratis med ved booking hos mig af: privat fødselsforberedelse, doulapakker eller deltagelse til fødsel. Programmet Doula, giver dig indsigt i de valgmuligheder du har for at skabe den bedste start på din graviditet, din fødsel, for dit barn og dig selv.

http://kanal-1.dk/doula/:
Her er mange interviews af alt mellem himmel og jord, som kan give dig viden om graviditet, fødsel og tiden efter – og meget mere.

www.danskdoulaforening.dk :
Her kan du finde din doula, og bla. læse om doulaens formål.

www.ammenet.dk :
Information om alt fra graviditet til amning m.m.

www.engodstart.dk :
Her kan du få viden, råd og inspiration hvis du er gravid eller har børn i alderen 0-3 år

 

 

FÅ EN GRATIS AFKLARENDE SAMTALE

13 + 3 =